Stalinin vainojen muistot -verkkosivusto

© Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS)

Kaikki tämän www-sivuston aineisto on tekijänoikeuslain suojaamaa eikä sitä saa kopioida tai julkaista ilman SKS:n nimenomaista lupaa. Kopiointi- tai julkaisulupa ei koske sivuilla olevaa aineistoa, jonka tekijänoikeudet kuuluvat kolmannelle osapuolelle. Tällaisen aineiston kopiointi- tai julkaisulupa pitää hankkia tekijänoikeuden omistajalta.

Verkkojulkaisu (www-sivusto)

Käsikirjoitus: Meeri Siukonen (SKS)
Työryhmä: Ulla Heiskanen (SKS), Jesse Hirvelä (väitöskirjatutkija, Kansallisarkisto, Suomalaiset Venäjällä 1917–1964), Outi Hupaniittu (SKS), Katri Kivilaakso (SKS), Kati Mikkola (SKS), Ulla Savolainen (dosentti, Helsingin yliopisto), Meeri Siukonen (SKS) ja Laura Tikkanen (SKS).
Stalinin vainot -aiheista kirjastoaineistoa: Kristiina Näyhö (SKS) ja Tytti Rajahonka (SKS).
Tehtävät: Inari Ranta
Tekninen toteutus: Exove
Rahoitus: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS), Koneen Säätiö, Suomen Kulttuurirahasto
Julkaistu: 2023
URL: https://stalininvainot.finlit.fi

Kiitokset

Lämmin kiitos kaikille omaa ja sukunsa arkistoaineistoa Stalinin vainojen muistot -hankkeeseen luovuttaneille sekä tähän verkkojulkaisuun julkaisuluvan myöntäneille.

Kiitokset Maiju Kortteelle (SKS), Vesa Kyllöselle (SKS) ja Tiina Räihälle (SKS), jotka ovat kommentoineet tekstejä kirjoitusvaiheessa. Kiitokset myös muille SKS:n kollegoille, jotka ovat ystävällisesti edesauttaneet julkaisun valmistumista lukuisin tavoin.

Edellinen sivu